Książki Multimedia Astrum Media Astrum Poezja

SZUKAJ KSIĄŻKI
Wybierz metodę:

Wprowadz wyrażenie:

NOWOŚCI



Antologia poetów współczesnych. Kobieta zmienną jest. Edycja 3
Mariola Buczkowska, Alina Drążczyk, Krzysztof Jarzyński, Małgorzata Kiryjewska, Anna Łukasik-Widz, Janina Moczydłowska, Krystyna Sikorska, Anna Sobańska, Beata Śliwka, Tamara Mariola Tarasek




Asertywność. Skuteczna komunikacja w biznesie. Wydanie II
Antoni Benedikt




Cukrzyca u dzieci. Wyd.3
Andrew Laughin




Dieta antymiażdżycowa
Barbara Jakimowicz-Klein




Dieta optymalna w okresie menopauzy
Emila Gierada




Jeżeli kiedyś... Tomik poetycki. Wyd. I
Iza Galicka




Konspekty zajęć dla przedszkoli i szkół. Część I. Wydanie III
Małgorzata Kapłon




Kuchnia grecka. Wydawnictwo Astrum Wyd. I
Barbara Jakimowicz-Klein




Miłość niejedno ma imię. Edycja 3. Antologia poetów współczesnych
Krystyna Bandera, Izabela Galicka, Krzysztof Jarzyński, Barbara Maria Laskowska, Teresa Lipińska, Anna Łukasik-Widz, Paweł Pawłowicz, Agata Rak, Alek Skarga, Anna Sobańska




MOWA CIAŁA. Jak zrozumieć innych prawidłowo odczytując ich gesty
Antoni Benedikt




Piotr tu jest. Tomik poetycki. Wyd. I
Alek Skarga




Przygody Dobrawy
Róża Ossowska




Pysznych myśli słowa. Tomik poetycki
Adam Żemojtel




Samoleczenie aloesem. Wyd.III
Teresa Stąpór




Scenariusze do bajek dla przedszkoli i szkół. Część I. Wydanie III
Lech Tkaczyk




Scenariusze do bajek dla przedszkoli i szkół. Część II. Wydanie III
Lech Tkaczyk




Wiersze sercem pisane. Antologia poetów współczesnych. Edycja 11
Mariusz Maciej Jackiewicz-Borowczak, Jacek Jaszczyk, Zenon Joachimiak, Bohdan Kołakowski, Janina Moczydłowska, Krystyna Przewłocka, Marian Rodziewicz, Robert Rzeźnikowski, Leszek Szulczyk, Agnieszka Ślusarz




Wina i nalewki lecznicze
Barbara Jakimowicz-Klein




Wina i nalewki ziołowe
Teresa Stąpór

R E K L A M A
Ilość produktów = 0
Widok koszyka na zakupy
Wartość = PLN 0.00


Kuchnia japońska


Seria: ZDROWIE I URODA
Autor: Adam Wieczorek
ISBN: 9788372772480
Cena: 19.90
Rok wydania: 2017
Opis: Czym różni się ryż genmai od ryżu hakumai? Do czego podaje się wasabi? Co sprawia, że sushi potrafi zachwycić nawet najwybredniejszych smakoszy? Potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni przebojem podbiły serca (a przede wszystkim żołądki!) Europejczyków. I nic dziwnego! Kuchnia japońska uchodzi przecież za jedną z najzdrowszych na świecie i... jest przepyszna! Któż z nas nie słyszał o sake, sashimi i sukiyaki? A tempura?! Dzięki książce Adama Wieczorka od dziś przysmaki te będziemy mogli (z sukcesem!) przygotowywać samodzielnie w domu. Kuchnia japońska jest bowiem doskonałym przewodnikiem dla wszystkich chcących zgłębić arkana sztuki kulinarnej. Znajdziemy w niej receptury i na omlet z krewetkami i tofu, i na zupę z małży, kurczaka z pędami bambusa czy shabu-shabu lub lody z zieloną herbatą. Nic, tylko próbować i... Meshigare!

Dodaj Kuchnia japońska do koszyka na zakupy
Kontynuacja zakupów