Książki Multimedia Astrum Media Astrum Poezja

SZUKAJ KSIĄŻKI
Wybierz metodę:

Wprowadz wyrażenie:

ZAPOWIEDZI

NOWOŚCI



Antologia poetów współczesnych. Wiersze sercem pisane. Edycja 14
Beata Bartczak, Krzysztof Jarzyński, Bohdan Kołakowski, Anna ( Hanna) Marszewska, Adam Napłoszek, Bogusław Olczak, Katarzyna Jasieczek-Rembisz, Renata Świst, Anna Wiszowata, Justyna Wojtania




AXIOMA. Powieść. Wydanie I
A. K. Sar (Raska)




Dekameron
Giovanni Boccaccio




Dzieje grzechu. Wyd. I
Stefan Żeromski




Już. Tomik poetycki. Wyd. I
Lidia Izabela Lachowska




Krople i kropelki. Tomik poetycki. Wyd. I
Marzena Marczyk




Kuchnia japońska
Adam Wieczorek




Labirynty. Tomik poetycki. Wyd. I
Krystyna Jarocka




Lalka t.1
Bolesław Prus




Lalka t.2
Bolesław Prus




Nocne królestwo snów. Tomik poetycki.
Teodozja Miśkiewicz




Ogniem i mieczem.Tom 1
Bolesław Prus




Ogniem i mieczem.Tom 1 i 2
Bolesław Prus




Ogniem i mieczem.Tom 2
Bolesław Prus




Otulona ciepłem
Agnieszka Czarnecka




Pielęgniarka. Nie boję się szczepienia. Książka edukacyjna dla dzieci z audiobookiem
Lech Tkaczyk




Pysznych myśli słowa 3. Tomik poetycki. Wyd. I
Adam Żemojtel




QUO VADIS. Wydanie I
Henryk Sienkiewicz




Radiestezja bez tajemnic. Wyd. I
Tomasz Sitkowski




Różne odcienie miłości. Tomik poetycki. Wyd. I
Karolina Bednarek




Spotkania z filozofami czyli wszystko jest seksem. Tomik poetycki. Wyd. I
Iza Galicka




Zanim nadejdzie burza. Edycja czwarta. Antologia poetów współczesnych. Wydanie I
Danuta Brodziak, Anna Chudzik,Weronika Dowejko, Anna Barbara Czuraj-Struzik, Helena Grącka, Ewa Kornacka, Teresa Guzewska, Aleksandra J. Starostecka, Renata Świst, Tamara Mariola Tarasek




Zasłuchana w ciszę. Tomik poetycki
Alicja Krawiec




Zawsze pieszo. Tomik poetycki. Wyd. I
Ada Steko

R E K L A M A
Ilość produktów = 0
Widok koszyka na zakupy
Wartość = PLN 0.00


Kuchnia indyjska. Wydanie II


Seria: KSIĄŻKI KUCHARSKIE
Autor: praca zbiorowa, pod red. Lecha Tkaczyka
ISBN: 9788372775849
Cena: 24.50
Rok wydania: 2013
Opis:

Lubisz dobrze i niedrogo zjeść? Zależy Ci na własnym zdrowiu? Zastanawiasz się, dlaczego ludzie Wschodu żyją o wiele dłużej niż my? Czy wiesz, co sprawia, że Azjaci tak obficie doprawiają swoje potrawy? W książce Kuchnia indyjska znajdziesz odpowiedź na wiele z takich pytań. Dzięki zawartym w tym poradniku przepisom kulinarnym poczujesz smak i zapach Orientu, a co ważniejsze – odkryjesz odtruwające, odchudzające, odmładzające i relaksujące właściwości przypraw i ziół, stosowanych we wschodnich kuchniach w przeogromnych ilościach.
Orientalne przyprawy uatrakcyjniają dania kuchni indyjskiej i dodają im smaku. Warto więc, abyśmy i my zaczęli w końcu z dobrodziejstw i bogactwa natury korzystać! A od kogo się uczyć, jeśli nie od najlepszych?

objętość 152 strony;
oprawa broszurowa


Dodaj Kuchnia indyjska. Wydanie II do koszyka na zakupy
Kontynuacja zakupów