Książki Multimedia Astrum Media Astrum Poezja

SZUKAJ KSIĄŻKI
Wybierz metodę:

Wprowadz wyrażenie:

ZAPOWIEDZI

NOWOŚCI



Bajka o Panu Zegarze. Książka edukacyjna dla dzieci. Nowe wydanie, format A4
Lech Tkaczyk




Bocian Klekot i przyjaciele. Oprawa twarda
Lech Tkaczyk




Chirologia. Przyszłość w Twoich dłoniach
Teresa Stąpór




Dieta antyreumatyczna. Wydanie II
Barbara Jakimowicz-Klein




Droga krzyżowa i pieśni pasyjne w obrazach. Album malarski. Oprawa twarda
Wydanie I. Wyd. Astrum 2021. Reprint




Dziwny Żyd i inne opowiadania. Oprawa twarda
Alter Kacyzne




Haiku. Słowo jak ziarno. Tomik poetycki. Wyd. I
Maria Bury




Historie kryminalne. Antologia współczesnej prozy polskiej. Opowiadania. Edycja 2
Izabela Galicka, Bohdan Kalicki, Lucyna Anna Korona, Ada Kalisz, Hanna Król, Stefania Podlewska, Józef Tomczak, A. K. Sar (RASKA), Agata Rak, Adam Monk




Historie miłosne. Antologia współczesnej prozy polskiej. Edycja 3
Agnes Harwood, Agata Rak, Krystyna Jarocka, Hanna Król, Kamil Palusiński, Anna Klehr-Fałowska, Lucyna Anna Korona, Małgorzata Kurek, A. K. Sar (RASKA), Helena Trzcionka-Kryściak




Jak Pan Alfabet do przedszkola maszerował. Bajka edukacyjna ze słuchowiskiem na płycie audio CD. Oprawa miękka.
Lech Tkaczyk




Jezus Chrystus na obrazach sławnych malarzy. Oprawa twarda
Concept albumu Lech Tkaczyk




Kropla na liściu... Powieść biograficzna. Wyd. I
Beata Hytkowska




Krzyżacy. Tom 1 i Tom 2 /całość/. Oprawa twarda
Henryk Sienkiewicz




Kuchnia grecka. Wydawnictwo Astrum Wyd. I
Barbara Jakimowicz-Klein




Kuchnia japońska. Oprawa twarda.
Adam Wieczorek




Kuchnia koreańska
Paweł Albrzykowski




Magia Feng Shui
Jan Kąkol




Miodosytnictwo. Sztuka przerabiania miodu i owoców na napoje. Oprawa twarda
Dr T. Ciesielski. Reprint z roku 1925




Mity Greków i Rzymian. Oprawa twarda
Alicja Wach-Brzezińska




Mity starożytnych Egipcjan. Oprawa twarda
Alicja Wach-Brzezińska




Modlitwy. Edycja dziewiąta. Antologia poetów współczesnych
Henrietta Figura, Izabela Galicka, Jolanta Gębka, Aldona Jańczak, Krystyna Jarocka, Anna Kleban, Ewa Lidia Mazurkiewicz, Janina Nowak, Tadeusz Szymański, Krystyna Trzaska




Przypowieści legendy i myśli z Talmudu i Midraszu. Oprawa twarda.
tłumaczenie i opracowanie Michał Friedman




Spieszmy się kochać bliskich. Antologia poetów współczesnych. Edycja 4
Mariusz Maciej Jackiewicz-Borowczak, Katarzyna Daniluk, Henrietta Figura, Anna Wanda Góra, Stanisława Kalus, Bohdan Kalicki, Helena Lenckowska, Agata Rak, A. K. Sar (RASKA), Anna Barbara Czuraj-Struzik




Usta w oknie. Tomik poetycki. Wyd. I
Jolanta Gębka




Wiersze dla dzieci. Antologia poetów współczesnych. Edycja 13
Henrietta Figura, Barbara Grzybek, Nina Maria Kowalska, Barbara Maria Laskowska, Joanna Lessnau, Mirela Rubin-Lorek, Ewa Lidia Mazurkiewicz, Alicja Rupińska, A. K. Sar (RASKA), Anna Tlałka




Wiersze o kotach. Antologia poetów współczesnych. Edycja 1
Eva Roszak-Andrukiewicz, A. K. Sar (RASKA), Ada Kalisz, Renata Świst, Mariusz Maciej Jackiewicz-Borowczak, Bohdan Kalicki, Hanna Król, Agata Rak, Beata Małgorzata Moniuszko, Józef Tomczak




Wiersze sercem pisane. Antologia poetów współczesnych. Edycja 18
Katarzyna Czechowska, Antoni Dobrowolski, Henrietta Figura, Kamila Goszczyńska, Ewa Lidia Mazurkiewicz, Yvonne Maria Nowak, Bogusław Olczak, Anna Skoneczna, Konrad Stawiarski, Tamara Mariola Tarasek




Ziemia obiecana. Oprawa twarda
Bolesław Prus

R E K L A M A
Ilość produktów = 0
Widok koszyka na zakupy
Wartość = PLN 0.00


Kuchnia tajska. Wyd.III


Seria: KSIĄŻKI KUCHARSKIE
Autor: praca zbiorowa, pod red. Lecha Tkaczyka
ISBN: 9788372779601
Cena: 29.00
Rok wydania: 2020
Opis:

Kuchnia tajska

Kuchnia tajska kojarzy się nam z egzotyką. Zwłaszcza, że zgłębiając jej tajniki można się dowiedzieć, jak smakują mrówki, koniki polne czy szarańcza!

Tajska sztuka kulinarna uznawana jest za jedną z najbardziej oryginalnych kuchni świata. Jej symbolem jest curry, podstawowym składnikiem ryż, a tajemnicę smaku stanowią lokalne, najostrzejsze na świecie przyprawy. Komponując je z wieprzowiną, mięsem drobiowym czy różnorodnością owoców morza, otrzymujemy całe bogactwo egzotycznych smaków i kolorów. Charakterystyczna dla kuchni tajskiej jest również dbałość o równowagę między pięcioma podstawowymi smakami. A łączenie lokalnych składników z pochodzącymi z innych stron świata pozwala tworzyć dania niezwykłe, co umożliwiają przepisy zebrane w tej książce. Warto spróbować!

objętość 152 strony;
oprawa broszurowa;

Dodaj Kuchnia tajska. Wyd.III do koszyka na zakupy
Kontynuacja zakupów