
























































| 
  	 
  Ilość produktów = 0  	 
   | 
  
  ![]()  | |
| 
  	 
  Wartość = PLN 0.00	  
   | 
  
![]()  | Seria: KSIĄŻKI KUCHARSKIE Autor: praca zbiorowa, pod red. Lecha Tkaczyka ISBN: 9788372779618 Cena: 29.00 Rok wydania: 2020 Opis:  
Lubisz dobrze i niedrogo zjeść? Zależy Ci na własnym zdrowiu? Zastanawiasz się, dlaczego ludzie Wschodu żyją o wiele dłużej niż my? Czy wiesz, co sprawia, że Azjaci tak obficie doprawiają swoje potrawy? W książce Kuchnia indyjska znajdziesz odpowiedź na wiele z takich pytań. Dzięki zawartym w tym poradniku przepisom kulinarnym poczujesz smak i zapach Orientu, a co ważniejsze – odkryjesz odtruwające, odchudzające, odmładzające i relaksujące właściwości przypraw i ziół, stosowanych we wschodnich kuchniach w przeogromnych ilościach. Orientalne przyprawy uatrakcyjniają dania kuchni indyjskiej i dodają im smaku. Warto więc, abyśmy i my zaczęli w końcu z dobrodziejstw i bogactwa natury korzystać! A od kogo się uczyć, jeśli nie od najlepszych? objętość 152 strony; oprawa broszurowa  | 

